Arsenalin ex-pelaaja Charlie Nicholas sanoo, että manageri Arsène Wengerin pitäisi jättää Mesut Özil ja Alexis Sánchez ulos avauskokoonpanosta ensi lauantain Pohjois-Lontoon derbyssä.

Sky Sportsin asiantuntijana työskentelevän Nicholasin mukaan Wengerin pitäisi lähteä Tottenham-kamppailuun samalla miehistöllä, joka ylsi maalittomaan tasapeliin Chelsean kanssa Stamford Bridgellä.

– Jos Arsenal tosissaan haluaa voittaa näitä isoja pelejä, valitsisin Alexandre Lacazetten ja Danny Welbeckin ja jättäisin pois Özilin ja Sánchezin, toteaa Nicholas.

– Ovatko he kaksi parasta pelaajaamme? Totta kai he ovat, mutta he eivät tee tarpeeksi näissä isoissa peleissä. Welbeck ei ole yhtä lahjakas, mutta tilanteiden luomiseksi kolmen puolustuslinjaa vastaan heidän on pantava liikkumaan. Lacazette puolestaan on paras viimeistelijämme, ja pahantuulinen Sánchez ei pidä laidalla pelaamisesta.

Nicholas uskoo monen ihmisen kyseenalaistavan hänen mielipiteensä, mutta se toimi Chelseata vastaan. Nyt vastassa on toinen huippujoukkue Tottenham.

– Ihmiset puhuvat vaakakupin kääntymisestä, mutta heidän on voitettava pokaaleita sen tapahtumiseksi. Tottenham on parempi joukkue, mutta se ei ole parempi jalkapalloseura, koska he eivät ole saaneet vielä mitään aikaan.