Meksikon maajoukkueen päävalmentaja Juan Carlos Osorio väittää, että Tottenhamia tätä nykyä edustava Davinson Sánchez antoi pakit Barcelonalle kesällä 2015.

Tuolloin Atlético Nacionalia edustaneen puolustajan piti tehdä valinta Ajaxin ja Barcelonan välillä. Hän kääntyi Osorion puoleen.

– Muistan hänen soittaneen minulle ja kysyneen, pitäisikö hänen mennä Ajaxiin vai Barcelonaan, joka sekin oli kiinnostunut, Osorio kertoo Sky Sportsin haastattelussa.

– Ajattelin vain, että hänen kannaltaan parasta oli pelata, ja ehkä Barcelonassa hän ei olisi saanut peliaikaa. Hän olisi ollut vaihtopelaaja, hän jatkaa.

– Niin hän päätti tehdä ja meni Hollantiin. Hän pelasi erittäin hyvän kauden, ja Tottenham päätti hankkia hänet. On fantastista nähdä se, kun pelaajan ura kehittyy tuolla tavalla niin lyhyessä ajassa.

Tottenham ei ole hävinnyt tällä kaudella otteluakaan, jossa 21-vuotias Sánchez on pelannut.

– Olemme puhuneet pari kertaa puhelimessa. Meillä on yhä hyvät välit. Hän oli hyvin onnellinen seurassa, ja pelaaminen on tehnyt hänestä jo nyt paremman pelaajan. (Jan) Vertonghen ja (Toby) Alderweireld, tuon kaliiperin topparit ovat myös auttaneet häntä kehittymään, sanoo Osorio.

Osorio huomasi Sánchezin kyvyt, kun tämä oli vasta 17-vuotias ja pelasi keskikentällä. Valmentaja päätti alkaa peluuttaa tätä alakerrassa.