Valioliigassa moni veikkaa Swansean Paul Clementiä seuraavaksi manageriksi, joka erotetaan tehtävästään.

Putoamisviivan alapuolella jatkava Swansea on hävinnyt nyt neljä liigaottelua perätysten. Viimeisin tappio tuli viikonloppuna Burnleyssä – suurimman osakkeenomistajan Steve Kaplanin silmien edessä.

Clement uskoo edelleen siihen, että hän saa joukkueen pelin raiteilleen. Samalla mies kuitenkin myöntää, että hän ymmärtäisi, jos seurajohto päättäisi tehdä vaihdoksen.

– Olenko huolissani (peliesityksistä)? Tietysti, Clement kommentoi.

– Olisi tyhmää, jos en olisi. Olen huolissani suoritustasosta, sarjasijoituksesta ja siitä, kuinka monta maalia olemme tehneet tai emme ole tehneet. Nämä kaikki ovat asioita, joiden kanssa minun on tehtävä töitä, hän jatkaa.

Clement ei ole kuitenkaan ajatellut omaa asemaansa. Hänen mukaansa omistajilta on tullut toistaiseksi erittäin hyvä tuki.

– Mutta jos he ovat sitä mieltä, että joku muu saisi tästä joukkueesta ja näistä pelaajista enemmän irti kuin minä, niin se on heidän oikeutensa. En epäile omia kykyjäni tai näiden pelaajien kykyä, ja yhdessä meidän on tehtävä töitä päästäksemme näiden vaikeiden aikojen läpi.

Kun Clement käveli Burnley-ottelussa taukovihellyksen jälkeen kohti pukuhuonetta, kotijoukkueen fanit lauloivat ”Saat potkut aamulla”. Swansean fanit puolestaan buuasivat.

– Suurin osa kannattajista tukee meitä erittäin hyvin siinä, mitä yritämme tehdä, tiivistää manageri.

Lähde: Wales Online