L’Equipe: Liverpool kiinnostunut ottamaan PSG-tähden lainalle

© Kuva: Getty Images

Liverpool on kiinnostunut ottamaan Paris Saint-Germainin saksalaislaituri Julian Draxlerin lainalle, kertoo ranskalaislehti L’Equipe.

Draxler, 24, siirtyi PSG:hen vasta viime vuoden tammikuussa saksalaisesta Wolfsburgista 40 miljoonalla eurolla. Hän on kuitenkin jäänyt kuluvalla kaudella pienemmälle vastuulle Neymarin ja Kylian Mbappén saavuttua pariisilaisseuraan.

L’Equipen mukaan Liverpoolin manageri Jürgen Klopp oli Draxlerin perässä jo tuolloin, mutta Liverpool jättäytyi leikistä pois, kun selvisi, että Saksan maajoukkuetähti oli jo päättänyt siirtyvänsä PSG:hen.

Draxler teki viime keväällä vakuuttavaa jälkeä Pariisissa iskien kymmenen maalia 25 ottelussa. Kuluvalla kaudella saksalaistähti on pelannut hieman erilaisessa roolissa, syvemmällä keskikentällä, ja maaleja on syntynyt 14 peliin yhteensä kaksi kappaletta.

Ranskalaislehti kertoo, että Draxlerin hankkiminen ei ole helppo tehtävä, sillä hän on yhä halukas taistelemaan paikastaan PSG:ssä. Liverpool on kuitenkin alustavasti tiedustellut, voisiko se tuoda Draxlerin Englantiin lainasopimuksella, joka muutettaisiin mahdollisesti myöhemmin vakituiseksi diiliksi.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)