Crystal Palacen odotetaan virallisesti tiedottavan stadioninsa Selhurst Parkin laajentamisesta ennen joulua, kertoo London Evening Standard.

Palacen puheenjohtaja Steve Parish kertoi kannattajille tiistaina, että ”luvassa on suuri ilmoitus”.

26 000 katsojaa vetävä Selhurst Park on toiminut seuran kotipyhättönä jo 93 vuoden ajan. Palace on halunnut laajentaa stadioniaan siitä asti, kun seura nousi Valioliigaan vuonna 2013, mutta se on törmännyt vuosien saatossa useisiin esteisiin.

Nyt neuvottelut Croydonin kunnanvaltuuston kanssa ovat edenneet, ja Palacen odotetaan saavan suunnittelulupa 40 000 katsojaa vetävää stadionia varten ensi vuoden alussa.

– Olemme tehneet pitkään ja kovasti töitä saadaksemme oikean idean ja nyt uskomme, että olemme löytäneet sen. Kun lähdin tähän (seuraan) mukaan, tavoitteena oli tuoda meille kaikille jotain, josta voisimme olla ylpeitä kentällä ja erityisesti kentän ulkopuolella, sanoi Parish lehden mukaan.

– Me haluamme antaa kaikille Croydonissa, eteläisessä Lontoossa stadionin, josta voimme olla ylpeitä ilman, että kadotamme tunnelmamme tai ainutlaatuisuutemme.

– Se on minun unelmani, elinikäinen unelmani. Toivottavasti kaikki jakavat tämän unelman, kun he näkevät, mitä olemme saaneet aikaiseksi. Meitä odottavat jännittävät ajat.