Liverpoolin fanien suunnasta kantautuu kova väite. Fanit väittävät, että Espanjan poliisi olisi pahoinpidellyt heitä tiistaina pelatun Sevilla-Liverpool-ottelun yhteydessä. Liverpool kertoo asiasta verkkosivuillaan.

The Timesin mukaan osa Liverpoolin faneista väittää tulleensa murjotuksi poliisin taholta. Osa faneista puolestaan kertoo, että järjestysmiehet pakottivat heidät sellaiseen katsomonosaan, joka ei vastannut sitä mitä heidän lipuissaan luki.

– Liverpoolin kannattajilta on tullut yksityiskohtaisia ja ikäviä väitteitä Sevilla-ottelun tiimoilta. Seura pyrkii nyt kasaamaan faktoja siitä, mitä järjestyksenvalvojien ja poliisin kanssa on oikein tapahtunut, Liverpooli tiedotteessa sanotaan.

– Kannattajiemme turvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää. Aiomme kerätä asian tiimoilta kaiken oleellisen tiedon ennen kuin kommentoimme asiaa enempää.

Sevilla kiistää väitökset.

– Poliisi ei ole Sevillan palkkalistoilla ja järjestyksenvalvonta on ulkoistettu. Meidän turvallisuusryhmämme on kertonut meille, että vierasfanien vuoksi paikalla oli kolme englantilaispoliisia, Liverpoolin turvallisuusjohtaja ja seitsemän turvallisuuspuolen avustajaa stadionin sisäänkäynneillä, Sevillan edustaja sanoi Timesin mukaan.

– Missään vaiheessa ei tullut valituksia tai syntynyt valittamisen aihetta, mitä tulee stadionille sisään pääsemiseen. Heidän [Liverpool-fanien] aikansa stadionin sisällä sujui ilman ongelmia.