David Moyesin alku West Ham Unitedin managerina ei ole vakuuttanut, vaikka suunta näyttää olevan parempaan päin.

Ensimmäisessä pelissä tuli tappio Watfordille, ja perjantai-illan kotiavaus Leicesteriä vastaan päättyi 1–1-tasapeliin.

Marc Albrighton vei Leicesterin johtoon jo ottelun alussa, mutta Cheikhou Kouyaté nosti isännät tasoihin ensimmäisen puoliajan lopussa. Toinen puoliaika jäi vaisuksi ja maalittomaksi.

West Ham nousi kymmeneen pisteeseen, mutta putoamisviivan yläpuolelle piste ei sitä riittänyt nostamaan. Leicester on 11:ntenä 14 pisteellään.

Moyes pudotti Hammersin kapteenin Mark Noblen vaihtopenkille. Hän perusteli päätöstään sillä, että laidoille tarvittiin enemmän nopeutta.

West Ham näytti olevan hyvin tietoinen Leicesterin vauhdista ja vastahyökkäyspotentiaalista, sillä joukkue ei lähtenyt pelaamaan erityisen rohkeasti kotiyleisön edessä.

OptaJoe

@OptaJoe
5 - Marc Albrighton has been involved in five goals in six Premier League starts against West Ham (one goal, four assists). Thorn.

Kotijoukkue näytti aloittavan pirteästi, mutta sitten Leicester iski heti ensimmäisestä maalintekopaikastaan. Albrighton tuikkasi pallon läheltä verkkoon Jamie Vardyn tehtyä esityön vasemmalla laidalla.

West Ham tuntuu olevan yksi Albrightonin lempivastustajista, sillä ollessaan kuusi kertaa avausmiehistössä itälontoolaisia vastaan hän on tehnyt yhden maalin ja antanut peräti neljä maaliin johtanutta syöttöä.

Moyesin joukkue sai luotua tekopaikkoja ja puristi rinnalle juuri ennen taukovihellystä. Manuel Lanzini antoi kulmapotkun maalin edustalle, ja Kouyaté puski pallon sisään epäonnekkaan Danny Simpsonin kautta.

West Ham United

@WestHam
We needed that 😅

Se oli tuttu tarina Leicesterille, joka on päästänyt tämän kauden liigaotteluissa jo kuusi maalia vastustajan kulmatilanteista.

Valioliiga 24.11.

West Ham – Leicester 1–1 (1–1)
0–1 Marc Albrighton (8 min)
1–1 Cheikhou Kouyaté (45 min)