[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Manchester United-Brighton
Lauantaina 25.11 klo 17.00
Valioliiga

Manchester Unitedin tekemisestä on vaikea tällä hetkellä löytää juurikaan korjaamista. Kotikentällään ilman pistemenetyksiä operoiva United on ollut murskaava, maaliero kotinurmella on peräti 19-1! Joukkue sai viime kierroksella mukavia uutisia, kun pitkään loukkaantuneena olleet Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic ja Marcos Rojo kuntoutuivat vihdoin pelikuntoon. Etenkin Pogba oli heti paluunsa jälkeen vireessä tekemällä yhden ja syöttämällä yhden maalin, kun joukkue kaatoi Newcastlen suvereenisti 4-1. Kotikentällään United voi voittaa tällä kaudella kenet tahansa, joukkueella on pitkästä aikaa kotiyleisön vankkumaton tuki takanaan.

Brighton nappasi taas pisteen mukaansa, kun joukkue tasasi pisteet 2-2-tasapelillä Stokea vastaan viime maanantaina. Viisi edellistä peliä ilman tappiota pelannut Brighton on kasvattanut eroa putoamisviivaan jo seitsemän pistettä. Brighton pelaa erittäin riskittömästi palauttaen pallon aina alaspäin, mikäli vastaanottava pelaaja ei pysty kääntymään ahtaassa tilassa. Tiivis puolustuspeli tuo pisteitä, mutta hyökkäyspelaaminen kärsii varovaisesta taktiikasta.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkueelta sivussa ovat enää ainoastaan Michael Carrick, Phil Jones sekä Eric Bailly. Brightonin tilanne on hyvä, sivussa on ainoastaan Steve Sidwell.

Arvio

Vaikka Unitedia rasittaa hieman viikolla pelattu Mestarien liigan ottelu Baselia vastaan, tämä ottelu etenee todennäköisesti kotijoukkueen hallinnassa. Kuntoutuneet tähtipelaajat Pogban johdolla takaavat sen että Unitedilla on mahdollisuus kierrättää pelaajiaan ja kokeilla erilaisia vaihtoehtoja tason juurikaan putoamatta. Brighton puolustaa tiiviisti ja yrittää taistella itselleen vähintään tasapelipisteen. Tasoero on julmasti kotijoukkueen puolella, ja United voikin iskeä taululle rumat lukemat mikäli se saa ensimmäisen maalin aikaiseksi suht aikaisin. Lisäksi Unitedin upea kotisaldo saa luottamaan joukkueeseen kuin vuoreen. Man United ja Brighton eivät ole koskaan aikaisemmin kohdanneet.

Kotijoukkue yli 2.5 maalia (2.00)