Tammikuu voi tuoda suomalaisittain hienon pelaajasiirron.

Huhumylly Robin Lodin ympärillä kiihtyy. Belgialainen DH uutisoi pari viikkoa sitten, että pahoissa talousvaikeuksissa rypevä Pantahinaikos haluaisi myydä Lodin tammikuussa. Halukkaita ostajia ovat DH:n mukaan belgialainen Standard Liège ja Englannin Mestaruussarjan Bristol City.

Nyt Bristol Post kertoo, että Bristol Cityn lisäksi myös Wolves on kiinnostunut Lodista. Wolves on tällä hetkellä Mestaruussarjan kärkipaikalla. Bristol Citykin on viidentenä ja siten nousukarsintapaikassa kiinni.

24-vuotiaan Lodin sopimus päättyy ensi kesänä. Bristol Postin mukaan mies voisi irrota 500 000 eurolla. Se on melko pieni raha valioliiganousua tavoitteleville englantilaisseuroille.

Keskikentän keskustassa ja laidoilla viihtyvä Lod on HJK:n kasvatti. Hän siirtyi Panathinaikosiin kesällä 2015. Tällä kaudella pelaiaikaa on tullut kaikki kilpailut mukaan lukien 17 ottelussa. Maalinteossa Lod on onnistunut kahdesti.

Suomen A-maajoukkueessa Lod on esiintynyt 18 kertaa. Tuoreimmassa pelissään Viroa vastaan (9.11.) Lod iski kaksi maalia.