Manchester Unitedissa suunnitellaan isoja muutoksia, mikäli The Telegraphia on uskominen.

Lehden tietojen mukaan päävalmentaja José Mourinho ei ole lainkaan tyytyväinen laitapakkeihinsa. Seuraavan kahden siirtoikkunajakson aikana United aikoo hankkia uuden pelaajan sekä puolustuksen oikealle että vasemmalle laidalle.

Etenkin vasemman pakin tontti on aiheuttanut Mourinholle suurta päänvaivaa. Julkisestikin kritisoitu Luke Shaw on lukittu koirankoppiin, mutta myöskään Daley Blind ja Matteo Darmian eivät ole kyenneet täyttämään Mourinhon odotuksia. Ykkösvaihtoehdoksi onkin noussut 32-vuotias Ashley Young. Loukkaantumisestaan toipunut Marcos Rojo kykenee pelaamaan vasempana pakkina, mutta Mourinho käyttää argentiinalaista mieluummin topparina.

Oikean pakin tontilla tilanne on parempi, muttei erinomainen. Antonio Valencia on hyvä ykkösvaihtoehto, mutta ecuadorilainen täyttää Youngin tavoin ensi kesänä 33 vuotta. Kovin montaa hyvää pelivuotta ei siis ole jäljellä, ja Valencia tarvitsisi itselleen mitat täyttävän tuuraajan.

Telegraphin tietojen mukaan United on valmis ottamaan tarjouksia vastaan Shaw’sta, Blindistä ja Darmianista. Tilalle luonnollisesti kaivattaisiin uusia vahvistuksia.