Stoken manageri Mark Hughes sanoo yllättyneensä siitä, että kapteeni Ryan Shawcross joutui BBC:n Match of the Day -ohjelman asiantuntijoiden hampaisiin viime viikonlopun Crystal Palace -ottelun jälkeen.

– Hän on seuran kapteeni, joten joskus ihmiset katsovat hänen suorituksiaan ja yrittävät löytää aukkoja tai vikoja, vaikka joskus niitä ei oikeastaan ole, Hughes toteaa Stoke Sentinelin mukaan.

– Valitettavasti Match of the Dayssä ja muissa lyhyissä kohokohtia esittelevissä ohjelmissa keskitytään vain maaleihin ja peleissä tapahtuneisiin välikohtauksiin – ilman, että he katsovat koko peliä alusta loppuun. Epäilen heidän itse asiassa tekevän niin, koska heillä ei ole aikaa, hän jatkaa.

Hughesin mukaan yksittäisten tapahtumien nostaminen esiin antaa vääristyneen kuvan ottelun kulusta.

– Niin on selvästi tapahtunut tässä.

Asiantuntija Jermaine Jenas näytti ohjelmassa, kuinka toppari Shawcross keskittyi liikaa Christian Benteken juoksuun Palacen ensimmäisessä maalissa. Toisessa hän puolestaan epäonnistui puskutilanteessa ja hukkasi vielä sen lisäksi hyvän tekopaikan kentän toisessa päässä.

– Nämä ovat sekunnin murto-osissa tehtäviä päätöksiä, mutta mielestäni hänen yleinen pelaamisensa oli sinä päivänä erittäin hyvää. Mielestäni hän pelasi todella hyvin. Hän johtaa joukkoja edestä, tekee aloitteita ja hänen yleinen pelaamisensa oli hyvää.

Manageri sanoo, ettei hänellä ole negatiivista sanottavaa Shawcrossin esityksistä.