Swansea lainasi kesällä Renato Sanchesin Bayern Münchenista vuoden mittaisella lainasopimuksella. 20-vuotiaan huippulupauksen kausi ei kuitenkaan ole sujunut Englannissa toivotulla tavalla. EM-kultaa Portugalin kanssa vuonna 2016 juhlinut nuorukainen on näyttänyt vain pilkahduksia potentiaalistaan.

Nyt Sky Sports uutisoi saaneensa käsiinsä Sanchesin lainasopimuksen tarkemmat tiedot ja ne eivät ole seuran kannalta kivaa luettavaa.

Vaikka Sanchesin peliesitykset eivät ole olleet toivotulla tasolla, on hänen sopimuksensa luvut poikkeuksellisen korkeat. Usein nuorista lainapelaajista tehdään sopimus, jonka myötä väliaikainen seura maksaa hänen palkkansa lainajakson ajan. Swansea toki joutuu tuonkin tekemään, mutta sen lisäksi se on maksanut Bayern Münchenille 7 miljoonaa puntaa (noin 8 miljoonaa euroa) erikseen.

Kyseinen summa on melko kallis siihen nähden, että tuolla hinnalla saisi vielä nykymarkkinoillakin valioliigatason pelaajan kokonaan itselleen.

Sen lisäksi, että Sanchesin lainasopimus tulee suhteellisen kalliiksi Swansealle, heillä ei ole optiota, jonka myötä he saisivat lähettää pelaajan takaisin Saksaan tammikuun siirtoikkunan aikana. Myös toinen optio eli osto-optio puuttuu sopimuksesta, mutta sitä tuskin kukaan odotti siihen sisältyvänkään.

Sanchesin siirto on siis poikkeuksellisen kallis lainasiirroksi ja vielä toistaiseksi Swansea ei ole saanut vastinetta rahoilleen.

Lähde: Sky Sports