Espanjalaislehti AS vihjaa, että Valioliigaan saattaa olla matkalla todellinen jalkapallolegenda, kunhan siirtoikkuna tammikuussa aukeaa. Eniten otteluita sekä Mestarien liigassa että Espanjan maajoukkueessa pelannut Iker Casillas, yksi maailman kaikkien aikojen parhaista maalivahdeista, mielii nimittäin pois Portosta.

36-vuotias Casillas pelasi kesään 2015 saakka koko uransa kasvattajaseurassaan Real Madridissa. Sitten seurasi siirto Portoon, jossa hän oli kahden kauden ajan seuran ehdoton ykköstorjuja. Lokakuun puolivälissä ”San Iker” kuitenkin menetti ykkösvahdin asemansa portugalilaisella José Sálle ja siksi siirto on konkarin toiveissa.

AS tarjoaa myös konkreettisen vaihtoehdon Casillasin seuraavaksi osoitteeksi. Newcastle etsii markkinoilta uutta luotettavaa torjujaa, ja Rafa Benítez ottaisi enemmän kuin mielellään vastaan juuri maanmiehensä.

Benítezin ja Casillasin tiet kohtasivat lyhyen aikaa jo vuonna 2015, kun Benítez palkattiin Real Madridin valmentajaksi. Yhteistyö ei kuitenkaan kestänyt kauaa, ennen kuin Casillas jo myytiin Portoon.