Tottenham on kiinnostunut Geoffrey Kondogbiasta. Asiasta kertoo Sky Sports.

Kondogbiaa kaavaillaan Mousa Dembélén pitkäaikaiseksi korvaajaksi. 30-vuotias Dembélé siirtyi Spursiin kesällä 2012. Pelejä on lontoolaisseurassa vyöllä 211, ja miehen sopimus umpeutuu kesällä 2019.

Kondogbia on puolestaan 24-vuotias ranskalainen, josta kohkattiin runsaasti viisi, kuusi vuotta sitten. Tuolloin keskikenttämies myytiin Sevillasta Monacoon 20 miljoonalla eurolla. Kesällä 2015 matka jatkui 36 miljoonan euron kaupassa Internazionaleen, jossa ura lähti laskusuuntaan.

Kesällä Inter päätti lainata Kondogbian täksi kaudeksi Valenciaan, mikä on osoittautunut loistavaksi vedoksi. Kondogbia on pelannut erinomaisen alkukauden. Niin erinomaisen, että hän on ollut yksi La Liga -kauden parhaita pelaajia.

Laina päättyy ensi kesänä ja Kondogbian sopimus Interin kanssa umpeutuu kesällä 2021. Valencialla on tiettävästi osto-optio ranskalaiseen kuluvan kauden jälkeen, joten ensi kesänä voidaan nähdä mielenkiintoinen siirtomarkkinanäytelmä. Tässä vaiheessa ei siis vielä tiedetä, minkä tahon kanssa Tottenhamin pitäisi neuvotella.