Everton pelaa torstaina Eurooppa-liigan ottelun kyproslaista Apollon Limassolia vastaan. Kummallakaan joukkueella ei ole enää mahdollisuuksia jatkopeleihin ja se näkyy varsinkin Evertonin kokoonpanossa.

Evertonin avauskokoonpanon keski-ikä on vain 23 vuotta ja 15 päivää. Se on nuorin englantilainen avauskokoonpano Euroopan kentillä sitten vuoden 2009, jolloin Everton kohtasi BATE Borisovin Eurooppa-liigassa.

Everton arvottaa ymmärrettävästi ensi viikonlopun Merseysiden derbyn Liverpoolia vastaan tärkeämmäksi otteluksi. Usealla nuorella pelaajalla on edessään debyytti Evertonin edustusjoukkueessa Kyproksen illassa. Lähes kaikki seuran tärkeät pelaajat ovat jääneet Englantiin, kuten myös manageri Sam Allardyce, joka joutui jättämään ottelun välistä lääkärin määräämänä.

Katso Evertonin kokoonpano Apollonia vastaan alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Everton

@Everton
📋 | Team sheets are in and there are 2️⃣ debutants for the Blues. Congratulations to Harry Charsley and Fraser Hornby!

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

OptaJoe

@OptaJoe
23y 015d - Everton's starting XI tonight vs Apollon Limassol (23y 015d) is the youngest by an English club in Europe (excl. qualifiers) since Everton vs BATE Borisov in the Europa League in December 2009 (22y 319d). Youth.