Arsenal oli tyly isäntä BATE Borisoville Eurooppa-liigan lohkovaiheen viimeisellä kierroksella. Arsenal murjoi valkovenäläistä vastustajaansa vastaan tylyt 6-0-lukemat. BATEn riveissä peliaikaa sai myös suomalaislupaus Jasse Tuominen.

Katsojia ei torstain Eurooppa-liigan ottelu vaikuttanut kiinnostavan. Emirates oli puolillaan BATEa vastaan, lue lisää tästä.

Arsenalin maali-iloittelun aloitti laitapuolustaja Mathieu Debuchy ottelun 11. minuutilla. Debuchy tykitti komealla laukauksella boksin oikeasta kulmasta pallon maaliin. Osuma oli ranskalaispuolustajalle ensimmäinen sitten vuoden 2014.

1082 - Mathieu Debuchy has scored a competitive goal for Arsenal for the first time since December 21st 2014; 1082 days ago. Laser.

Theo Walcott ja Jack Wilshere lisäsivät johtoa vielä ennen taukovihellystä. Ensimmäinen puoliaika oli täydellistä Arsenalin hallintaa. Tykkimiehet hallitsi palloa peräti 73-prosenttisesti ja vei maalintekoyritykset nimiinsä 13-1.

8 - Eight of Arsenal's 10 outfielders have had an average touch position in the opposition half during the opening 45 minutes vs BATE Borisov. Bombardment.

Toisella puoliajalla tilastot hieman tasoittuivat, mutta Arsenal jatkoi silti maalien mättämistä. 51. minuutilla Denis Polyakov tykitti pallon omaan maaliin. Walcott laittoi kovan ja matalan pallon laidalta kohti rangaistuspilkkua, Polyakov yritti katkaista tilanteen, mutta tykittikin pallon lujaa omaan maaliin.

69. minuutilla Emiratesilla nähtiin suomalaisväriä, kun Jasse Tuominen vaihdettiin kentälle Ihar Stasevichin tilalle.

Olivier Giroud pääsi lisäämään johtoa rangaistuspotkusta reilun tunnin kohdalla ja loppulukemat viimeisteli Mohamed Elneny, jolle osuma oli ensimmäinen tällä kaudella.

Arsenal voitti oman lohkonsa ja jatkaa lohkovoittajana jatkopeleihin. BATEn pelit päättyivät alkulohkoon.