Sarjakärki Manchester City kukisti Old Traffordilla paikallisvastustaja Unitedin 2-1 ja kasvatti karkumatkaansa Valioliigassa jo 11 pisteeseen (raportti). Kaikki ottelun kolme maalia menivät ennen kaikkea vastustajan puolustuksen virheiden piikkiin, mutta Unitedin manageri José Mourinhoa puhutti ennen muuta tilanne, jossa Ander Herrera meni rankkarialueella nurin. United-leiri toivoi rankkaria, mutta tuloksena olikin varoitus Herreralle sukeltamisesta.

– Se oli selvä rankkari. Olen pahoillani meidän puolestamme, ja olen pahoillani erotuomari Michael Oliverin puolesta. Hänellä oli muuten hyvä peli, mutta se oli selvä rankkari, Mourinho totesi Sky Sportsin haastattelussa pelin jälkeen.

– Erotuomari teki virheen. Sellaista sattuu. Viime kaudella kävi samoin, kun me johdimme 2-1.

– Tuomarikin on vain ihminen. Hän teki parhaansa, ja hänellä oli muuten hyvä peli. Hän teki yhden virheen, mutta se oli tuloksen kannalta ratkaiseva.

Portugalilaismanageri ei suostunut vielä luovuttamaan mestaruustaistelua, vaikka Cityn ero haastajiin kasvoikin edelleen.

– City on hyvä joukkue, mutta heillä on ollut myös onnea. Monet päätökset ovat kääntyneet heidän edukseen, Mourinho latasi.

– Valioliigaa pelataan taas tiistaina. Olen varma, että kaikki kamppailevat taas pisteistä kuroakseen kiinni eroa sarjakärkeen.