Independent –lehti kertoo, että Manchester United pyrkii vahvistamaan tammikuun siirtoikkunassa ensisijaisesti vasemman laitapuolustajan pelipaikkaa. Aiemmin Unitediin on yhdistetty vahvasti Tottenhamin Danny Rose, mutta lehden mukaan nyt katseet ovat kääntymässä Italiaan.

United-johdon kerrotaan väsyneen neuvottelemaan Tottenhamin puheenjohtajan Daniel Levyn kanssa siirroista. Levy osoittautui kesällä hyvin vaikeaksi ja joustamattomaksi neuvottelukumppaniksi Eric Dierin siirrosta keskusteltaessa. Levyn uskotaan myös pyytävän Rosesta ainakin samaa hintaa – 50 miljoonaa puntaa – jonka Manchester City maksoi Spursille Kyle Walkerista.

Uutena United-johdon suosikkina hankinnaksi puolustuksen vasemmalle laidalle pidetäänkin Juventuksen Alex Sandroa. Juventuksen uskotaan olevan valmis hieromaan kauppoja.

Aiemmin myös Chelsean on kerrottu olevan Alex Sandron kintereillä. Brassi olisi saattanut olla saatavilla jo viime kesänä, ellei Juventus olisi jo joutunut luopumaan myös Leonardo Bonuccista ja Dani Alvesista. Koko puolustusta ei haluttu laittaa samana kesänä uusiksi.

José Mourinho haluaa ratkaista pian pitkäaikaisen ongelmapelipaikkansa, vaikka Ashley Young onkin esiintynyt tontilla hyvin. Independentin mukaan vasen laitapuolustaja on selkeä ykköshankinta, mutta mikäli Unitedin siirtobudjetissa on yhä liikkumavaraa, saattaa Mourinho havitella myös Borussia Dortmundin Julian Weiglia.

Juventuksen kaikki Mestarien liiga -ottelut alusta loppuun pelannut Alex Sandro on tehnyt Serie A:ssa tällä kaudella yhden maalin ja antanut kolme maalisyöttöä.