Erityisesti keskikenttäpelaaja Mohamed Diamé, 30, näyttää joutuneen Newcastlen kannattajien hampaisiin.

Kannattajat ovat turhautuneet, sillä Valioliigaan täksi kaudeksi palanneen joukkueen kurssi on kääntynyt mollivoittoiseksi lupauksia herättäneen alun jälkeen. Kahdeksasta edellisestä ottelustaan Newcastle on hävinnyt peräti seitsemän.

Senegalilainen Diamé oli jälleen kaukana parhaasta tasostaan, kun Newcastle hävisi keskiviikon kotipelissään Evertonille 0–1. Jotkut ovat ihmeissään siitä, miten mies on saanut pitää paikkansa Rafael Benítezin avausmiehistössä.

– Diamén täytyy näyttää Peléltä harjoituksissa. Huonoin pelaaja Valioliigan historiassa, eräs Twitter-käyttäjä kirjoittaa.

– Kaikki ne vanhemmat, joilla on jalkapallosta pitäviä lapsia, jotka eivät usko itseensä, näyttäkää heille vain video Diamésta. Koska jos hän voi onnistua valioliigapelaajana, kuka tahansa lapsi pystyy siihen, tiivistää toinen.

– Diamé on huonompi kuin (Jack) Colback. Niin järkyttävän huono hän on. Hän ei voisi sitoa edes (Moussa) Sissokon kengännauhoja, ja sen sanominen satuttaa, sanoo kolmas.

– Haluaisin tietää, mitä törkyä Diamélla on tiedossa Rafasta. Se on ainoa jäljellä oleva selitys, eräs pohtii.

Diamé on pelannut Englannin kentillä vuodesta 2009 lähtien. Ennen Newcastlea hän on edustanut Wigania, West Hamia ja Hullia.

Kenny 🗣

@TMHG91
As much as i appreciate having Rafa, a lot of the blame must lie at his door tonight. Diame?? Need I say more? Waiting until beyond 65th minute to make a sub. Persisting with pushing out wide when we can't cross and didn't have a physical presence in the box to convert. #NUFC

Middle Age Fanclub

@grahamcrosby
Don't agree with the clamour for Mitro, but how he can't get in and Diame can is a proper puzzle. Pray for a miracle! #nufc

Tom McCormack

@Tomccormack92
I'd love to know what dirt Diame has on Rafa. It's the only explanation left #NUFC

Taylor

@Taylor_NCL
Why does Rafa keep playing Diame when we know he offers NOTHING.
#NUFC

TOON BARMY

@Aggaz82
for all parents that have kids thats into football and they dont believe in themselves just show them a video of Diame. Because if he can make it as a premier league footballer any kid can