Swansea oli viime kesänä mielenkiintoisessa tilanteessa.

Seura sai päävalmentajansa Paul Clementin suhteiden avulla yhteyden Bayern Müncheniin. Oli mahdollista saada kehuttu lupaus Renato Sanches lainalle. Neuvottelut saatiin maaliin ja Sanches siirtyi kuluvaksi kaudeksi Walesiin. Swansea maksoi pelkästä kauden kattavasta lainasta 8,5 miljoonan euron korvauksen.

Siitä se alamäki sitten alkoi.

Nyt portugalilainen Maisfutebol kertoo, että Swansea ja Bayern neuvottelevat lainasopimuksen katkaisemisesta ennenaikaisesti. Sivuston mukaan suuret linjat on jo sovittu. Kyse on enää pienistä yksityiskohdista, kuten tarkasta paluupäivästä.

20-vuotias Sanches on pelannut tällä kaudella yhdeksässä valioliigaottelussa yhteensä vain 511 minuuttia. Keskikenttäpelaaja ei vain kertakaikkiaan ole ollut sitä mitä Swanseassa odotettiin.

Lue tästä, miten entinen valioliigapelaaja Paul Merson tylytti Sanchesia pari viikkoa sitten.

Koko kausi uhkaa kääntyä Sanchesille pannukakuksi, sillä hän on tällä kaudella edustanut jo kahta seuraa kilpailullisissa otteluissa. Siksi häntä ei voi kevätkaudeksi lainata muualle. Odotettavissa siis on, että Sanches viettää loppukauden joko Bayernin penkillä tai katsomossa pelejä katsellen.