Swansea-luotsi Paul Clement tyrmää huhut, joiden mukaan Bayern Münchenin Renato Sanchesin laina olisi päättymässä ennen aikojaan. Portugalin maajoukkuemies on kärsinyt syyskaudella vaikeuksista saada vakituista roolia Joutsenien avauksesta. Lisäksi takana on 10 maalitonta ottelua.

Kahdessa edellisessä valioliigapelissä Sanches ei mahtunut edes penkille.

– Hän ollut kahdesta viime kokoonpanosta ulkona, mikä ei ole Renatolle hyvä juttu. Hän ei ole tyytyväinen siitä, mutta hän harjoittelee hyvin. En ole ollut yhteyksissä Bayernin kanssa Renaton tilanteesta. Uskon huhun tulleen portugalilaisesta lähteestä, joten se on vain spekulaatiota. Mitä minä tiedän, pelaaja on täällä koko kauden, Clement kommentoi Sky Sportsille.

Clementin lisäksi myös Bayernia valmentava Jupp Heynckes ampui huhut alas.

– Olen puhunut Hasan Salihamidzicin (Bayernin urheilujohtaja) kanssa viime viikkoina lainalla olevista pelaajistamme ja siitä, että meidän on pidettävä heistä huolta. Oletan hänen puhuneen Renatolle puhelimessa, mutta neuvotteluja hänen takaisinkutsumisesta nyt talvella ei ole käyty. Se huhu yllättää minut, Heynckes kertoi.