Entinen valioliigapelaaja Alan Smith uskoo Manchester Unitedin voivan käyttää Henrikh Mkhitarjania kauppavälineenä tammikuun siirtoikkunassa etsiessään uusia pelaajia. Armenian maajoukkuemies on ajautunut viime viikkoina José Mourinhon koirankoppiin, eikä keskikenttäpelaaja ole mahtunut viimeisestä kahdeksasta ottelusta seitsemässä kokoonpanoon.

Mkhitarjan pelasi viimeksi marraskuun 25. päivä Brightonia vastaan tultuaan vaihdosta sisään. Smith uskoo Mkhitarjanin myynnin voivan tehdä tilaa uudelle keskikenttäpelaajalle.

– Mkhitarjanin kaltainen pelaaja tulee saamaan lukuisia tarjouksia. Hän on myyntitavaraa ja ehkä kauppaväline jotain toista varten, jonka Mourinho haluaa joukkueeseen. Uskon kuitenkin edelleen heidän olevan haluttomia myydä ketään tällä tavalla, joka on laatupelaaja itseluottamuksen ollessa kunnossa, Smith sanoi Premier League Daily -ohjelmassa.

Smith uskoo, että Mkhitarjanilla on vaikeuksista huolimatta edelleen annettavaa Unitedissa. Armenialainen loisti ensimmäisessä kolmessa pelissä syöttämällä viisi maalia.

– Hän ei ole pelannut hyvin, mutta ehkä systeemi ei vain sovi hänelle. Mourinho on luottanut laidoilla Anthony Martialin ja Marcus Rashfordin kaltaisiin pelaajiin. Jesse Lingard on myös näyttänyt hyviä otteita.

– Mkhitarjan ei ole pelannut tarpeeksi hyvin. Hän on lahjakas poika, mutta hän ei ole näyttänyt samaa tasaisuutta kuin Dortmundissa. En usko Mourinhon vielä luovuttavan hänen suhteen, Smith lisäsi.