Manageri Marco Silvan mielestä Watfordilla ei ole minkäänlaista ongelmaa kurin kanssa, vaikka joukkue on saanut kolmessa viime pelissä peräti kolme punaista korttia.

Tuorein kentältä poistettu pelaaja oli Troy Deeney viikonlopun tappio-ottelussa Huddersfieldiä vastaan. Sitä ennen punaista olivat nähneet Marvin Zeegelaar ja Tom Cleverley.

Valioliigan ”reilun pelin” taulukossa ainoastaan West Ham on tällä hetkellä Watfordin alapuolella.

– Olen varma siitä, ettei meillä ole ongelmaa kurin kanssa. Ei ole, olen varma. Toistaiseksi voitte puhua Miguel Britosin punaisesta kortista. Olen samaa mieltä siitä, että se oli punainen kortti, Silva toteaa.

Moni on ilmaissut parin viime päivän aikana mielipiteensä siitä, ettei erotuomari Michael Oliverin olisi pitänyt ajaa Deeneytä ulos taklauksen seurauksena. Yksi heistä on Huddersfieldin Jonathan Hogg, joka itsekin lensi ottelussa suihkuun.

– Mielestäni molemmat keltaiset kortit tulivat hieman pehmeästi. Sama juttu Troy Deeneyn punaisen kortin kanssa, tiivistää Hogg.

– Erotuomari teki virheen ja yritti mielestäni tasoittaa sitä. Kolmen pisteen saaminen oli kuitenkin tärkeintä.

Silva on ollut kriittinen oikeudenjakajia kohtaan parin viime viikon aikana, mutta Huddersfield-ottelun jälkeen hän piti matalampaa profiilia median edessä.

Lähteet: Watford Observer, Hertfordshire Mercury