Bournemouthin manageri Eddie Howe sanoo keskustelleensa maalivahti Asmir Begovićin kanssa sen jälkeen, kun tämä haukkui Liverpoolin puolustuspelaamisen lyttyyn.

Begović kritisoi kovin sanoin Jürgen Kloppin miehistöä Sky Sportsin The Debate -lähetyksessä lokakuussa.

– He eivät tee puolustamisen perusasioita, ja mielestäni heiltä puuttuu puolustajana olemisen ylpeys. He eivät näytä organisoidulta joukkueelta. He eivät näytä siltä, että he haluaisivat puolustaa, hän totesi.

– Mielestäni se ei ole kiinni yhdestä tietystä pelaajasta tai yhdestä tietystä asiasta, vaan kaikki menee pieleen puolustusalueella. En tiedä, kuinka paljon aikaa he käyttävät siihen tai miten heitä valmennetaan.

Ennen viikonlopun liigakohtaamista Howe myönsi ottaneensa asian esille maalivahdin kanssa.

– Mielestäni se ei ollut oikea tapa toimia. Haluan vain sanoa joukkueelleni, ettei meidän pitäisi kertoa julkisesti näkemyksiämme vastustajistamme – etenkään ennen pelejä ja mahdollisesti ei edes niiden jälkeen, manageri kommentoi.

– Pelaajien näkökulmasta en usko, että kukaan haluaa koskaan nähdä kenenkään sanovan mitään negatiivista Valioliigan muista joukkueista. Me kaikki kilpailemme ja yritämme tehdä samaa asiaa, ja mielestäni on erittäin tärkeätä, että osoitamme kunnioitusta toisiamme kohtaan.

– Mielestäni Asmir pantiin siihen tilanteeseen, jossa hän oli ohjelmassa, kun häneltä kysyttiin mielipidettä. Jokaisella ihmisellä on oikeus sanoa mielipiteensä.

Howe korosti, ettei hän jaa Begovićin näkemystä Liverpoolin puolustamisesta.

– Henkilökohtaisesti, en. Se on minun mielipiteeni.

Lähde: Bournemouth Echo