On puhuttu jo pitkään, että FC Barcelona ja Manchester United kilpailevat Atlético Madridin supertähti Antoine Griezmannista. Viime viikkoina huhut ovat kertoneet, että Valioliiga-seura olisi häviämässä tuon kilpailun, mutta tapauksen tuore käänne saattaa olla ratkaiseva ranskalaishyökkääjän tulevaisuuden kannalta.

Kansainvälisen jalkapalloliitto FIFA:n edustaja vahvisti tiistaina, että Atlético on tehnyt sille valituksen Barcelonasta. Seura väittää katalonialaisten rikkoneen siirtoihin liittyviä sääntöjä neuvottelemalla suoraan pelaajan kanssa, vaikka seurat eivät ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta.

Tapaus muistuttaa suuresti Liverpoolin ja Virgil van Dijkin välistä siirtosaagaa viime kesänä ja tuolloin vastaavaa sääntöä rikkonut Liverpool jäi ilman haluamaansa pelaajaa. Sama voi hyvinkin käydä Barcelonalle ja tämä parantaa huomattavasti Manchester Unitedin tilannetta Griezmannin tavoittelussa.

Vaikka Griezmannin on kerrottu haluavan mielummin Barcelonaan kuin Manchesteriin, niin viimeistään tuoreiden tapahtumien jälkeen Atlético haluaa varmasti pelaajansa mieluummin Englantiin kuin samassa sarjassa kilpailevan joukkueen riveihin.