[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Manchester City-Bournemouth
Lauantaina 23.12 klo 17.00
Valioliiga

Manchester City jatkaa vastustamatonta menoa Valioliigan kärjessä. Neljä edellistä otteluaan voittanut City johtaa sarjaa peräti yhdentoista pisteen erolla Manchester Unitediin. City on matkalla kohti vakuuttavaa mestaruutta, ja joukkueella on niin laaja ja laadukas miehistö, että edes loukkaantumiset eivät juurikaan hidasta Pep Guardiolan joukkueen menoa. Raheem Sterling on Cityn tehokkain maalintekijä yhdellätoista osumallaan, Sergio Agüero on heti perässä kymmenellä maalillaan. Kaiken lisäksi joukkue on Valioliigan paras kotikentällään, saldo on murskaava 8-1-0 ja maaliero mykistävä 32-7.

Bournemouth on pelannut kuusi edellistä otteluaan voitoitta, joista kolme viimeisintä on päättynyt tappioon. Tehottomuus on vaivannut joukkuetta koko alkukauden, eikä joukkue onnistu kääntämään tasaisia taistoja millään voitoiksi. Edelliset kuusi ottelua ovat tuottaneet vain neljä osumaa kun omiin on mennyt kymmenen maalia. Näillä otteilla joukkueen loppukaudesta tulee todella vaikea, sillä putoamisviiva vaanii enää pisteen päässä.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkue Cityltä poissa ovat Benjamin Mendy, John Stones sekä mahdollisesti Vincent Kompany, David Silva sekä Eliaquim Mangala. Bournemouthin tuskaa lisää pitkä poissaolojen lista, kun poissa pelistä ovat Adam Federici, Tyrone Mings, Bradley Smith, Harry Arter sekä mahdollisesti Charlie Daniels, Jermain Defoe, Joshua King ja Callum Wilson.

Arvio

Manchester City on massiivinen suosikki voittamaan ottelun. Viimeiset kuusi ottelua putkeen voittanut City rikkoo ennätyksiä ja sille on vaikeaa nähdä ketään todellista haastajaa juuri nyt, joukkue tekee kentällä käytännössä mitä haluaa. Bournemouthin tilanne on tukala, etenkin jos kaikki loukkaantuneiden listalla olevat pelaajat ovat todella poissa ottelusta. Etenkin Defoen ja Joshua Kingin uupuminen kokoonpanosta satuttaa vierailijoita. Kohteesta on hyvä mahdollisuus hankkia itselleen vielä joulurahat, jos uskaltaa pelata ison kotiviton puolesta. City ei kompastu kotikentällään Bournemouthin kaltaiseen alemman keskikastin seuraan, vaan ottaa selvän voiton. Edelliset kotiottelut Bournemouthia vastaan ovat päättyneet isännille 4-1 ja 5-0.

Manchester City -3 (2.60)