Paul Clement sai aiemmin tällä viikolla potkut Swanseasta. Lauantaina roolia hoitaa 35-vuotias pelaajavalmentajana toimiva Leon Britton, mutta The Timesin mukaan seuran tavoitteena on nimetä uusi valmentaja ennen 26.12. pelattavaa Liverpool-ottelua.

Arvostettu brittilähde nosti esiin yhteensä viisi nimeä, joista kolmea se piti epätodennäköisenä vaihtoehtona. Louis van Gaalin ja Ronald Koemanin kerrotaan vaativan sellaista palkkaa, jota Swansea ei pysty maksamaan.

Heidän lisäkseen myös West Hamia alkukaudesta valmentanut Slaven Bilic lienee poissa vaihtoehdoista, sillä hänen uskotaan siirtyvän Turkkiin Galatasarayn riveihin.

Näin jäljelle jää kaksi Valioliigan ystäville tuttua valmentajaa. Crystal Palacessa surullisen kuuluisan viiden ottelun pestin suorittanut Frank De Boer tai Middlesbroughin pääsarjaan hetkellisesti nostanut Aitor Karanka. Molemmat ovat tällä hetkellä vapailla markkinoilla.