Entinen Manchester United -manageri Louis van Gaal kehottaa Daley Blindiä jättämään seuran. Nykyisen sopimuksensa viimeisiä kuukausia pelaava hollantilainen on yhdistetty La Ligaan Barcelonan paitaan.

Van Gaal näkisi siirrossa paljonkin järkeä.

– Blindin on parempi mennä Barcelonaan kuin jäädä Man Unitediin. Hän ei ole joskus Unitedissa edes penkillä. Daley voi pelata useammalla kuin yhdellä pelipaikalla. Hän ei olisi Barcelonassa koskaan katsomossa, hollantilaismanageri sanoi Mirrorin haastattelussa.

– Uskon Daleyn sopivan joka tapauksessa paremmin Barcelonaan. Hänen tyylinsä ja tasonsa sopivat paremmin Espanjaan kuin Englantiin. Hän voi olla peliä avaava toppari. Hän voi pelata keskikentän pohjalla tai hyökkäävänä laitapuolustajana. Daley voi tehdä kaikkea.

Blind avasi Unitedin kauden kolmessa ensimmäisessä valioliigapelissä, mutta on sen jälkeen ajautunut Mourinhon epäsuosioon. Avausotteluiden jälkeen puolustaja on päässyt vain yhdessä pelissä vaihdosta sisään.

Suurin osa ajasta on kulunut katsomossa.