West Hamin manageri David Moyes myönsi, että aikoo tavoitella ranskalaista Steven N’Zonzia Sevillasta, jos keskikenttäpelaaja on saatavilla.

Viime kaudella Sevillan parhaimmistoon kuulunut N’Zonzi, 29, ajautui aiemmin tällä kaudella riitoihin joukkueen entisen päävalmentajan Eduardo Berizzon kanssa. Ranskalaista ei ole näkynyt Sevillan kokoonpanossa marraskuun lopun jälkeen.

Hänet nähtiin hiljattain Lontoossa, mikä poiki siirtohuhuja, jotka olivat viemässä häntä Arsenaliin. Vaikka huhut vaipuivat unholaan nopeasti, oletetaan N’Zonzin joka tapauksessa haluavan Lontooseen, sillä hänen lapsensa asuu siellä.

Sevilla ei ole vielä nimennyt uutta päävalmentajaa, ja vielä jää nähtäväksi, saako N’Zonzi lähteä seurasta. Espanjalaismedian mukaan Sevilla on kuitenkin mahdollisesti valmis luopumaan hänestä, jos jokin seura tarjoaa noin 30 miljoonaa euroa. N’Zonzin sopimukseen on kirjattu 40 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Moyes ei kierrellyt tai kaarrellut, kun häneltä kysyttiin mahdollisesta kiinnostuksesta.

– Luulen, että hän on sellainen pelaaja, joka voisi kiinnostaa meitä, jos hän on saatavilla, sanoi Moyes FourFourTwon mukaan.

– Puhun West Hamin omistajille varsin säännöllisesti. Me haluaisimme lisätä pelaajia ryhmäämme. Kun katsotaan sijoitustamme sarjataulukossa, niin huomaa, että meidän pitää tehdä niin.

– Mutta oikeiden pelaajien löytäminen ja heidän etsimisensä on vähän erilaista. Joskus ne pelaajat, jotka haluat eivät ole saatavilla sillä hetkellä.