Mestaruussarjassa pelaava Middlesbrough on nimennyt Tony Pulisin uudeksi managerikseen.

Pulis toimi vuoden 2015 tammikuusta lähtien West Bromwichin käskyttäjänä, mutta sai potkut hiljattain marraskuun lopulla.

Walesilaisluotsi on jo Boron neljäs manageri tänä vuonna, jos lasketaan mukaan väliaikaisvalmentaja Steve Agnew, joka otti vetovastuun joukkueesta Aitor Karankan saatua potkut viime keväänä. Garry Monk nimettiin Middlesbrough’n manageriksi kesällä, mutta hän sai lähteä 23. joulukuuta.

– Halusin haasteen, todellisen haasteen. Tämä muistuttaa minua siitä, kun menin Stokeen Peter Coatesin kanssa. Steve Gibson (Middlesbrough’n omistaja) on jalkapallomies, joka ymmärtää peliä. Kunnioitan häntä suuresti ihmisenä ja omistajana, hehkutti Pulis seuran tiedotteessa.

– Odotan tätä todella kovin. Välittömänä haasteena on tutustua tähän seuraan, ja joukkueena meidän on saatava niin paljon pisteitä kuin mahdollista ja mahdollisimman nopeasti.

Mestaruussarja on päässyt kauden puoliväliin, ja Boro on taulukossa yhdeksäntenä. Joukkue teki viime kaudella visiitin Valioliigaan, mutta sijoittui viimeistä edelliseksi ja putosi jälleen sarjaporrasta alemmas.

Middlesbrough FC

@Boro
Middlesbrough Football Club are delighted to confirm the appointment of Tony Pulis as manager

➡️ bit.ly/2BQF5v0 #UTB