Chelsean manageri Antonio Conte ylisti Chilen maajoukkuetähtiä Alexis Sánchezia ja Arturo Vidalia, jotka on viime päivinä siirtohuhuissa yhdistetty hänen joukkueeseensa.

Bayern Münchenin keskikenttäpelaaja Vidal, 30, työskenteli Conten kanssa jo Juventuksessa vuosina 2011-2014. Vidalilla on enää 1,5 vuotta jäljellä sopimuksessaan Bayernin kanssa, ja hänen on huhuttu siirtyvän muualle müncheniläisten ”nuorennusleikkauksen” käynnistyessä.

Sánchezin, 28, sopimus Arsenalissa on päättymässä jo kuluvan kauden jälkeen. Hänen perässään ovat brittimedian mukaan myös Manchester City ja Paris Saint-Germain.

Conte sanoi tyypilliseen tapaansa, ettei haluaisi puhua muista kuin omista pelaajistaan, mutta innostui silti kehumaan chileläisiä.

– En tykkää puhua muiden joukkueiden pelaajista, mutta he ovat kaksi isoa ja vahvaa pelaajaa, huippupelaajia omissa rooleissaan, sanoi Conte FourFourTwon mukaan.

– Vidal on yksi maailman parhaista (omalla pelipaikallaan), kuten Sánchez on hyökkääjänä.

Vedonlyöntiyhtiö Betssonin mukaan Sánchezin siirto Chelseaan on hyvin epätodennäköinen. Sánchezin siirrolle annetaan vasta viidenneksi pienin kerroin. Pienin kerroin olisi siirrolle Manchester Cityyn.

Italialaismanageri sanoi, että hän ei päätä Chelsean hankinnoista, mutta pyrkii neuvomaan seurajohtoa niissä.

– Tässä tapauksessa, kun sanon, että kerron mielipiteeni seuralle, niin yritän kertoa heille, millä pelipaikoilla meillä on varaa parantaa.

– Meidän on ajateltava tätä myös numeroiden kautta, sillä joillain paikoilla meillä ei ole paria pelaajaa tai sitten meillä on nuori pelaaja, joka ei ole valmis pelaamaan ykkösjoukkueen kanssa.

– Jos seura kysyy minulta joitain (mahdollisten hankintojen) nimiä, niin yritän auttaa, mutta seura päättää, kuka on paras vaihtoehto ja keneen he käyttävät rahansa.