West Ham aikoo selvittää, mitä sen kotikannattajien ja West Bromwichin keskikenttäpelaaja Jake Livermoren välillä sattui tiistaina.

Livermore otettiin vaihtoon ottelun toisella jaksolla, minkä jälkeen hän vaikutti käyvän kiivasta keskustelua joidenkin West Hamin kannattajien kanssa ja hyppäsi kentältä katsomon puolelle, kunnes hänet saatettiin pelaajatunneliin.

Was right next to the Livermore incident. Here he is being taken away...

West Bromin manageri Alan Pardew sanoi, ettei tiennyt, mikä sai Livermoen käyttäytymään siten.

– Tietenkään et halua nähdä pelaajaa yleisössä. Hän ei ole voinut mennä katsomoon, ellei häntä provosoitu vakavasti. Tiedän sen, koska tunnen hänet. Hän on loistava jätkä. Muuta en tiedä, kommentoi Pardew BBC:n mukaan.

– En ole vielä saanut tilaisuutta puhua Jakelle. Puhun hänelle ja jatkamme siitä.

West Hamin manageri David Moyes sanoi, ettei hän nähnyt tilannetta, mutta kertoi kuulleensa, että ”jotain oli tapahtunut”.

Paikalla olleet katsojat ovat kertoneet sosiaalisessa mediassa, että osa West Hamin kannattajista olisi provosoinut Livermorea huutelemalla hänen kuolleesta lapsestaan ja kokaiinin käytöstä. Kumpikaan seuroista ei ole kuitenkaan vahvistanut väitteitä.

Livermoren poika kuoli synnytyksessään toukokuussa 2014. Tuolloin Hullissa pelannut Livermore masentui, ja hän jäi seuraavana vuonna dopingtestissä kiinni kokaiinista. Hänelle povattiin kahden vuoden pannaa, mutta Englannin jalkapalloliitto FA päätti säästää hänet pelikiellolta otettuaan huomioon Livermoren ja hänen vaimonsa koettelemukset.

Tiistain ottelu päättyi West Hamin 2-1-voittoon.