Steve McClaren uskoo Chelsea-siirron auttavan Ross Barkleyta. Entisen Englannin maajoukkuevalmentajan mielestä keskikenttäpelaaja voi viedä Evertonin jätettyään uransa seuraavalle tasolle.

– Se on mielestäni hyvä siirto sekä Chelsealle että hänelle. Joskus saatat pysyä liian pitkään kotiseurassasi ja sinun täytyy oppia pelin eri tasoista. Chelseaan siirtyminen Antonio Conten alaisuuteen voi tuoda sen pienen palasen, joka tekee hänestä huippupelaajan Hänellä on potentiaalia olla todella hyvä pelaaja, McClaren kehui Sky Sportsille.

– Olen valmentanut joukkueita, jotka ovat pelanneet toisinaan häntä vastaan. Hän on ollut uskomaton ja vienyt meitä monissa paikoissa. Hän on kuitenkin ollut välillä hallitsematon ja kuriton. Chelseassa se voidaan kitkeä pois ja hän voi viedä uransa seuraavalle tasolle.

McClaren uskoo Barkleyn myös tuovan Chelsean peliin tarvittavan lisän keskikentälle.

– Heillä ei ollut tarvittavaa juoksijaa, joka osaa myös viimeistellä. Barkley pystyy siihen. Mielestäni N’Golo Kanté, Cesc Fàbregas ja Barkley juoksevana maalintekijänä voivat olla suuri uhka keskikenttätriona, Valmentaja lisäsi.