Arsène Wenger kiistää lehtitiedot, joiden mukaan Manchester City olisi tehnyt Arsenalille tarjouksen Alexis Sánchezista.

Useampi lehti uutisoi eilen Cityn 30 miljoonan punnan (34 miljoonaa euroa) tarjouksesta. Wengerin mukaan tällainen tarjous ei ole ainakaan vielä saapunut Arsenalin toimistolle.

Wengeriltä kysyttiin myös, odottaako hän Sánchezin lähtevän tammikuun aikana.

– En odota mitään. Olen keskittynyt huomiseen otteluun, ranskalaisluotsi sanoi viitaten Liigacup-kamppailuun.

– Kun tarjous tulee, siihen vastataan. Tähän mennessä sillä rintamalla on ollut hiljaista.

Sánchezin lisäksi Mesut Özilin ja Jack Wilsheren sopimukset päättyvät ensi kesänä. Koko kolmikko saa siis tehdä jo nyt esisopimuksen toisen seuran kanssa. Wengeriä tilanne ei huolestuta.

[readmore from=Arsenal]

– Se ei ole suuri huoli. Uskon, että suurin osa pelaajista haluaa pelata Valioliigassa. Valioliigaseurat voivat maksaa suurempia palkkoja kuin muut, jos ei lasketa kolmea tai neljää ulkomaalaista seuraa.

Arsenalin kohdalla tammikuun siirtoikkunasta voi tulla kiireinen. Arsenalin ykköskohteen sanotaan olevan West Bromin Jonny Evans. Evansin perässä on tiettävästi myös Man City.

– En tiedä, onko Man City kenenkään perässä. En tunne heidän politiikkaansa. Mutta jos se menee hintakilpailuksi (Evansin kohdalla), me jäämme kakkoseksi. Sen tietävät kaikki.

Vastaavasti Francis Coquelin saattaa olla lähdössä. Wenger myönsi, että mahdollisuus on olemassa.