Burnley vahvisti tehneensä tammikuun ensimmäisen pelaajahankintansa. Georges-Kevin N’Koudou siirtyy Turf Moorille loppukauden mittaisella lainasopimuksella Tottenhamista.

Burnley FC

@BurnleyOfficial
Clarets swoop to sign winger @gknkoudou from @SpursOfficial Read: bit.ly/2DbklLP

22-vuotias ranskalaispelaaja pystyy pelaamaan hyökkäyksessä sekä laidalla että keskellä, mutta paikkaa Mauricio Pochettinon suunnitelmissa ei ole löytynyt. Nuorukainen on pelannut kaudella 2017-18 ainoastaan 146 minuuttia kaikki kilpailut mukaan lukien.

Vaikka Burnley on 22 kierroksen jälkeen Valioliigassa hienosti seitsemäntenä, on sen hyökkäyspäässä ollut hieman ongelmia. Joukkueen parhaan maalintekijän titteli irtoaa vain neljällä maalilla ja sitä pitää hallussa loukkaantuneen tällä hetkellä oleva Chris Wood. N’Koudoun uskotaan tuovan lisää vaarallisuutta Claretsin hyökkäyspäähän.

Ranskan nuorisomaajoukkueissakin esiintynyt hyökkääjä siirtyi Tottenhamiin kesällä 2016 noin 11 miljoonalla eurolla Marseillesta. Sopimus lontoolaisseuran kanssa on voimassa kesään 2021.

GK NKoudou ⚡️

@gknkoudou
How my new coach welcomed me to the club 😍😂😂 very happy to be here @BurnleyOfficial hope I will help as much as I can 💪🏾🚀💨 #Clarets