Valmentajalegenda Fabio Capello ihmettelee sitä, että Manchester Unitedin manageri José Mourinho ja Chelsean luotsi Antonio Conte ovat antaneet julkisen riitelynsä mennä niin pitkälle.

Capellon, 71, mielestä hänen maanmiehensä Conte saattoi tehdä virheen käyttäessään sanaa ”seniili”. Chelsean tiedottaja vahvisti myöhemmin, että manageri tarkoitti sanaa ”amnesia”.

Conte ja Mourinho ovat olleet sanasodassa siitä lähtien, kun portugalilainen vihjasi kentän laidalla tunteensa näyttävän kollegansa olevan ”klovni”. Italialainen myönsi sen jälkeen, että riitely on mennyt henkilökohtaiseksi.

– Se on Chelsean paita, joka saa managerit hermostuneiksi. Me kaikki muistamme ahdistukset, kun hän (Mourinhp) oli Chelsean manageri, Englannin entinen maajoukkueluotsi Capello huomauttaa.

– Conte toimii täysin samalla tavalla kuin Mourinho. Me kaikki muistamme Mourinhon menevän polvilleen keskellä kenttää tai Mourinhon juoksevan voiton jälkeen, hän jatkaa.

– Luulen, ettei Conte ole vielä ymmärtänyt, kenen kanssa hän on tekemisissä. Mielestäni hänen olisi pitänyt sanoa vain yksi asia. Jos Conte käytti sanaa seniili, hän teki varmasti virheen. Mielestäni Mourinho on kuitenkin niin hyvä väittelijä, ja ehkä tälläkin kertaa hän on pyrkinyt saamaan huomion pois joukkueestaan.

– He ovat täysin sekaisin. En kuvitellut, että he menisivät näin pitkälle.

Kaksikko ajautui kiistaan jo viime kaudella, kun Mourinho äimisteli Conten juhlimista Stamford Bridgellä pelatussa ottelussa. Sittemmin portugalilainen on ottanut esiin muun muassa ottelumanipulaatiojupakan, johon italialainen todettiin myöhemmin syyttömäksi. Conte vastasi haukkumalla Mourinhoa ”pieneksi ihmiseksi”.

Lähde: Sky Sports