Ajaxin 18-vuotias huippulupaus Justin Kluivert on paljastanut, mitä Manchester Unitedin manageri José Mourinho sanoi hänelle Eurooppa-liigan loppuottelun jälkeen viime vuonna.

Kaksikon nähtiin keskustelevan Unitedin 2–0-voittoon päättyneen kamppailun jälkeen. Jari Litmasen entisen seurakaverin Patrick Kluivertin poika Justin on yhdistetty siirtohuhuissa Old Traffordille.

– Hän vain piti siitä, että näki minut. Mourinho tuntee minut niiltä ajoilta, kun olin pieni poika ja isäni pelasi Barcelonassa. Mourinho työskenteli siellä apulaisvalmentajana, Justin Kluivert kertoi AD-lehdelle.

Nuorukainen lisäsi, että isän komeat saavutukset jalkapallokentillä motivoivat häntä.

– Haluan pitää Kluivertin nimen korkealla. Kaikki tuntevat nimen, sen täytyy motivoida sinua. Olen matkalla huipulle isäni tavoin. Ehkä saavutukseni ovat hieman vaatimattomammat, ehkä paremmat. Se ei kuitenkaan ärsytä minua. Hän vain tekee minut ylpeäksi. On mukavaa, että minulla on tuollainen isä.

Eurooppa-liigan huipennuksessa Tukholmassa Kluivertia ei kentällä nähty, mutta tällä kaudella hän on saanut mukavasti peliaikaa hollantilaisseurassa.

Kluivert on saanut Hollannin pääsarjassa tililleen 14 ottelua ja tehnyt viisi maalia. Marraskuussa hän iski hattutempun Roda JC:n verkkoon.

Lähde: Mirror