© Kuva: Getty Images

Tätä on siirtomarkkinoiden nykyaika – sarjanousija pulitti 12 miljoonaa toiselta sarjatasolta tulevasta keskikenttämiehestä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Jo kesällä siirtomarkkinoilla pyörremyrskyn lailla huseerannut valioliigatulokas Huddersfield ilmoitti perjantaina tammikuun siirtoikkunan ensimmäisestä hankinnastaan. Seura hankki 24-vuotiaan hyökkäävän keskikenttäpelaajan Alex Pritchardin sarjatasoa alempaa Norwichista.

Kumpikaan seuroista ei paljastanut siirtosummaa julkisuuteen, mutta brittimedian tietojen mukaan Norwich kuittaa Pritchardista noin 12,3 miljoonaa euroa. Yhteensä Huddersfield on näin ollen törsännyt kauden aikana jo 56,7 miljoonaa euroa (lähde: Transfermarkt).

 

Pritchard solmi Huddersfieldin kanssa 3,5 vuoden sopimuksen, joka ulottuu siis kesään 2021. Lisäksi sopimukseen sisältyy vuoden seuran optio.

Tottenham-kasvatti Pritchard on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka voi pelata kymppipaikalla tai kummalla tahansa laidalla. Hänellä on Valioliigasta kokemusta kaikkiaan neljän ottelun verran: kaksi peliä vuosien takaa Tottenhamissa ja kaksi toissa kaudelta West Bromwichista. Pritchard on pelannut myös Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa vuosina 2014-2015.

– Alex on juuri sentyyppinen pelaaja, jota seuraan haimmekin. Alex on nuori, brittiläinen pelaaja, joka on ollut yksi Mestaruussarjan parhaista pelaajista ja joka haluaa näyttää taitonsa Valioliigassa, Huddersfieldin manageri David Wagner kommentoi hankintaansa seuran uutisessa.

 

 

168-senttinen Pritchard aloitti kuluvan kautensa vasta marraskuun lopussa nilkkaleikkauksesta toivuttuaan. Kahdeksassa pelaamassaan sarjapelissä hän on tehnyt yhden maalin ja syöttänyt kaksi.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon