Readingin suomalaisvahti Anssi Jaakkola piti maalinsa puhtaana, kun Mestaruussarjan joukkue kaatoi FA Cupin kolmannen kierroksen uusintaottelussa Stevenagen 3–0.

Kotijoukkueen sankariksi nousi isokokoinen islantilaishyökkääjä Jón Dadi Bödvarsson, joka viimeisteli kolme maalia Kakkosliigassa pelaavan vastustajan verkkoon.

Reading joutui vaihtamaan tauolla pelipaitoja, koska joukkueiden peliasut muistuttivat liikaa toisiaan. Isännät pelasivat toisen puoliajan oransseissa vieraspaidoissaan.

Reading kohtaa neljännellä kierroksella vieraissa saman sarjatason joukkueen Sheffield Wednesdayn, joka löi omassa uusintaottelussaan Carlislen 2–0.

3 - Jon Dadi Bodvarsson has scored his first hat-trick in English football, on what is his 68th appearance in all competitions (48 for Wolves, 20 for Reading). Magic.

Toissa kauden liigamestari Leicester ei antanut Ykkösliigan Fleetwoodin yllättää, vaan eteni seuraavalle kierrokselle maalein 2–0. Kelechi Iheanacho teki isäntien molemmat maalit.

Iheanachon jälkimmäinen osuma oli historiallinen, sillä se oli Englannissa ensimmäinen täysosuma, jonka hyväksymisestä päätti videotuomari (VAR). Tilanne tuomittiin aluksi paitsioksi, mutta erotuomari Jon Moss konsultoi sen jälkeen videotuomari Mike Jonesia, joka vahvisti, että maali pitää hyväksyä.

Leicester matkustaa seuraavaksi Ykkösliigan Peterborough’n vieraaksi.

Valioliigaa hallitseva Manchester City saa seuraavaksi vastaansa Cardiffin, joka murskasi kolmannen kierroksen uusinnassa Mansfieldin vieraskentällä 4–1. Cityn luotsi Pep Guardiola seurasi kamppailua paikan päällä.