Manchester City hankki toissakesänä riveihinsä kolumbialaisen Marlos Morenon viiden vuoden sopimuksella. Tuolloin hyökkääjää vertailtiin jopa Neymariin ja Sergio Agüeroon (uutinen).

Morenon ura Euroopassa ei ole kuitenkaan edistynyt odotetulla nopeudella. Cityssä kärkimies ei ole pelannut vielä otteluakaan, vaan viimeiset puolitoista kautta ovat vierähtäneet lainapesteillä Espanjassa.

Viime kaudella Moreno pelasi Deportivo La Coruñassa 22 peliä ilman ainuttakaan maalia, ja täksi kaudeksi City lainasi hänet sarjanousija Gironaan. Gironassa Moreno pelasi kaksi ottelua Espanjan cupissa sekä jäännösminuutteja kahdessa sarjaottelussa, joissa vastassa olivat Barcelona ja Valencia. Maalitili Espanjassa ei auennut vielä tälläkään kaudella.

Nyt Moreno palaa kotimantereelleen Etelä-Amerikkaan. Brasilian suurseuroihin lukeutuva Flamengo tiedotti eilen lainaavansa hyökkääjän vuoden 2018 loppuun saakka.

21-vuotias Moreno on pelannut Kolumbian A-maajoukkueessa kahdeksan ottelua (kaikki vuonna 2016) ja mielii yhä mukaan maansa MM-ryhmään. Tätä tavoitetta Flamengo-siirron toivotaan nyt edistävän.