West Ham haluaisi lainata João Márion loppukaudeksi Internazionalesta. Aikeeseen liittyy ongelma: Mário ei halua West Hamiin.

Hammersin haluista kertovat sekä The Telegraph että Sky Sports Italia. Telegraphin tietojen mukaan seurat olisivat jo päässeet lainasta yhteisymmärrykseen. Inter lähettäisi ihan mielellään 24-vuotiaan keskikenttämiehen Englantiin.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että siirto ei toteudu. Skyn mukaan syy on se, että Mário haluaa jonnekin muualle kuin West Hamiin.

Máriollekin lainapesti muihin ympyröihin voisi tehdä hyvää. Inter osti portugalilaisen peräti 40 miljoonalla eurolla kesällä 2016. Vastuu on kuitenkin jäänyt vähäiseksi. Tällä kaudella Mário on pelannut 15 ottelussa yhteensä vain 615 minuuttia. Se vastaa vajaata seitsemää täyttä ottelua.

Mário on vakionimi Portugalin maajoukkueessa. 31 maaottelua on tuottanut yhden maalin ja yhdeksän maalisyöttöä. Mário oli runkopelaaja, kun Portugali voitti EM-kultaa kesällä 2016.