Chelsean manageri Antonio Conte myöntää, että espanjalainen laitahyökkääjä Pedro Rodríguez sukelsi keskiviikon FA Cupin ottelussa Norwichia vastaan saadakseen joukkueelleen rangaistuspotkun.

Pedroa, 30, sai filmauksestaan keltaisen kortin ja otti ottelun jatkoajalla vielä toisen varoituksen, joten hänet ajettiin suihkuun. Myös Chelsean brasilialaislaituri Willian ja espanjalaishyökkääjä Álvaro Morata saivat ottelussa varoitukset sukeltamisesta. Pedron tavoin myös Morata lensi pihalle ottelun jatkoajalla.

Chelsea voitti kuitenkin ottelun rangaistuspotkukilpailussa ja eteni kilpailun seuraavalle kierrokselle.

Conte puolusti ottelun jälkeen Williania ja Morataa, mutta myönsi Pedron yrittäneen huijata tuomaria.

– Minun on oltava rehellinen. Katsoin uudestaan ne kolme (sukellus)tilannetta Norwichia vastaan. Willianin tilanne oli hyvin selkeä. Se oli iso virhe tuomarilta. Moratan kohdalla kyse oli rikkeestä, ja siitä voi joko antaa tai olla antamatta pilkun, mutta siinä oli kontakti, joten se ei ollut sukellus, sanoi italialaismanageri Daily Mailin mukaan.

– Pedron kohdalla meidän on oltava rehellisiä ja hyväksyttävä se, että hän sukelsi. Hän on tarpeeksi älykäs ymmärtääkseen virheensä, ja tässä tapauksessa hän ymmärtää sen.