Manchester City on solminut Fernandinhon kanssa kesään 2020 ulottuvan jatkosopimuksen. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

32-vuotias Fernandinho siirtyi Cityyn kesällä 2013. Siirrostaan lähtien brasilialainen on ollut tärkeä pelaaja manchesterilaisille, eikä tilanne ole muuttunut Pep Guardiolan alaisuudessa. Guardiola on aiemmin puhunut Fernandinhosta yhtenä kolmesta maailman parhaasta puolustavasta keskikenttäpelaajasta.

– Tällä seuralla on fantastinen tulevaisuus. Haluan olla osa sitä niin pitkään kuin mahdollista, Fernandinho sanoi seuran tiedotteessa.

– Kun Pep on puikoissa, olen varma, että voitamme merkittäviä pokaaleja. Mikä vielä tärkeämpää, pyrimme voittoihin kiinnostavalla, hyökkäävällä jalkapallolla.

Kaiken kaikkiaan Fernandinho on edustanut Cityä 213 ottelussa, joista 30 on tullut tällä kaudella. Cityn pelaajista vain Ederson, Kevin De Bruyne ja Nicolás Otamendi ovat saaneet tämän kauden Valioliigassa enemmän peliaikaa kuin Fernandinho.

Fernandinhon jatkosopimus on jatkumoa Cityn orastavalle sopimusruljanssille. Hiljattain nimensä jatkopahviin rustasi Otamendi (lue tästä). Lisää jatkosopimuksia on odotettavissa vielä ennen kauden päättymistä.