Chelsean hankinnat tammikuun siirtoikkunassa ovat rajoittuneet toistaiseksi Ross Barkleyyn, mutta seuran uskotaan havittelevan vahvistusta myös kärkimiesosastolleen. Piikkiin on huhuiltu toistaiseksi muun muassa paraikaa sairastuvalla majailevaa West Hamin Andy Carrollia sekä Stoken veteraani-ikäistä Peter Crouchia.

Sunnuntain The Times nostaa Chelsea-huhuihin uuden hyökkääjän, algerialaisen Islam Slimanin. Lehden mukaan Chelsea on jo lähestynyt Leicesteriä pyrkimyksenään lainata Slimani kevään ajaksi.

Chelsea havittelee tiettävästi hyökkäykseensä myös AS Roman Edin Dzekoa, mutta bosnialaisen rasitteena on, ettei hän olisi edustuskelpoinen kevään Mestarien liiga -otteluissa pelattuaan syyskaudella kilpailussa jo Roman paidassa. Tätä rajoitetta ei Carrollin, Crouchin ja Slimanin kohdalla ole.

Toistaiseksi Leicester ei ole kuitenkaan innostunut lainaamaan Slimania, vaan haluaisi mieluiten saada miehen kaupaksi. Leicester maksoi algerialaisesta kesällä 2016 Sporting Lissabonille 30 miljoonaa euroa, seuran ennätyssumman.

Mikäli Slimani tai joku muu Mestarien liigassa edustuskelpoinen hyökkääjä saapuu Stamford Bridgelle, on Chelsea valmis lainaamaan belgialaisen Michy Batshuayin toisaalle. Chelsea hankki Batshuayin kesällä 2016, mutta hän ei ole koskaan nauttinut suurta Antonio Conten luottamusta. Conte on nimennyt Batshuayin avauskokoonpanoonsa vain kolmessa valioliigaottelussa.

Sky Sports nimeää toiseksi ehdokkaaksi Chelsean hyökkäykseen Burnleyn Ashley Barnesin. 28-vuotias Barnes on tehnyt kauden 23 valioliigaottelussa kolme maalia.