Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla League Twossa pelaavan Yeovil Townin laitahyökkääjä Otis Khan sai lauantaina punaisen kortin Chesterfieldiä vastaan pelatun sarjaottelun lisäajan lopussa.

Tämän seurauksena Khan on pelikiellossa joukkueensa seuraavasta ottelusta. 22-vuotiaan pakistanilaisen epäonneksi, kyseinen ottelu on FA Cupin peli Manchester Unitedia vastaan.

Alasarjapelaajalle kyseisen suurseuran kohtaaminen olisi hienoa muutenkin, mutta tässä tapauksessa pelikielto kirpaisee normaaliakin enemmän, sillä Khan on pelannut juniorivuotensa juurikin Man Unitedissa.

Nyt hän yrittää pelastaa tilanteen selittämällä punaiseen korttiin johtanutta tilannetta.

– Tahdon pyytää anteeksi eilistä. Tiedän, että jalkapallon kultainen sääntö on pelata vihellykseen asti. Kuten näette kuvasta, minua rikottiin ja rehellisesti luulin, että tuomari aikoo puhaltaa pilliinsä ja sen takia lopetin pelaamisen. Juoksin tuomaria kohti ja siinä samalla kompastuin, kaaduin häntä kohti ja siinä syntyi kontakti. Minulla ei todellakaan ollut tarkoitus osua Kevin Johnsoniin. Herra Johnson, olen syvästi pahoillani sinuun päin kaatumisesta. Siitä asti kun olen pelannut jalkapalloa, olen aina kunnioittanut tuomareita, joten vielä kerran herra Johnson, olen pahoillani, että kaaduin sinua kohti. Toivon, että tämä tapaus tutkittaisiin uudestaan, jotta näkisitte selvästi, että se ei ollut tahallista. Sydämeni on särkynyt, sillä unelmani pelata lapsuusvuosieni joukkuetta vastaan on vaarassa. Tämä tapahtuu huonoimpaan mahdolliseen aikaan koko elämässäni. Kiitos kaikille tuestanne, Khan selitteli tapausta Twitter-tilillään.