Ranskalaisseura Bordeaux’n uusi luotsi Gus Poyet sanoo, ettei 20-vuotias brasilialaislaituri Malcom lähde seurasta tammikuun aikana.

Malcomin on kerrottu olevan Arsenalin ja Tottenhamin kiikarissa. Entinen valioliigapelaaja ja -manageri Poyet kuitenkin sanoo, ettei hän olisi ottanut työtä vastaan, jos Malcom olisi lähtökuopissa.

Entinen Brightonin ja Sunderlandin manageri nimitettiin Jocelyn Gourvennecin seuraajaksi lauantaina. Poyet paljasti maanantaina, että Malcomin tulevaisuudesta on jo käyty keskusteluja.

– Kysyin saman tien, jatkaako Malcom vai ei. He sanoivat ”kyllä”. Minä sanoin ”OK, nyt voimme jatkaa keskustelua”, hän sanoi L’Équipe -lehden mukaan.

Myös seuran puheenjohtaja Stéphane Martin korosti, ettei Malcom jätä seuraa siirtoikkunan aikana. Hän kuitenkin myönsi, että pelaaja saattaa jossakin vaiheessa päätyä Valioliigaan.

– Hän on sanonut, että hän haluaa pelata Valioliigassa jonakin päivänä. Se on normaalia – kuka pelaaja ei haluaisi pelata Englannissa? Malcomin kanssa ei ole ongelmaa.

Lähde: Sky Sports