Manchester United haki lauantaina Burnleyn kotikentältä Turf Moorilta niukan 1-0 -voiton, ja piti eron sarjakärki Manchester Cityyn 12 pisteessä. United piti nollan jo viidennessä peräkkäisessä ottelussa, mutta hurraahuutoja joukkueen esitys ei nostattanut.

– Minusta tuntuu, että United-fanit ansaitsevat parempaa. United on juuri nyt kuin rikkaan miehen Stoke. Heillä menee hyvin, ja he ovat sarjassa toisena, mutta heidän pelitavastaan puuttuu kunnianhimoa, Mail on Sundayn Oliver Holt kommentoi Sky Sportsin Sunday Supplementissa.

– Heillä ei ole kunnianhimoa suurimmissa otteluissa, koska (päävalmentaja José) Mourinho ei luota pelaajiinsa. Isoissa peleissä he vain laittavat luukut kiinni, kuten Liverpoolin vieraana.

– Joidenkin mielestä se oli järkevää, mutta Liverpool oli voittanut silloin yhden pelin kahdeksasta ja oli haavoittuvassa tilassa. Spurs rökitti heidät seuraavalla viikolla, mutta Mourinho ei luottanut omiin pelaajiinsa tarpeeksi hyökätäkseen.

– Mestarillinen puolustuspelaaminen ei innosta minua. Mourinho on mahtava valmentaja, mutta jos minulta kysytään, arvostanko enemmän Guardiolan vai Mourinhon pelityyliä, vastaan aina Guardiolan, Holt tiivistää.

Daily Expressin Matt Dunn tukee Holtin näkemystä.

– En usko, että pitkällä aikajänteellä 1-0 -voittojen varastaminen pitää Unitedin faneja tyytyväisinä, Dunn sanoi.

– United on niin iso seura, että sen täytyy dominoida pelejä samaan tapaan kuin City tekee. Ymmärrän, että Mourinho on rakennusvaiheessa, mutta hänen täytyy päästä sen yli.

 

– Burnleyä vastaan United laukoi kaksi kertaa kohti maalia, ja teki niistä toisella maalin. Pitkässä katsannossa heiltä voidaan kuitenkin odottaa parempaa jalkapalloa viikosta toiseen.