28-vuotias Diafra Sakho on toivonut jo jonkin aikaa siirtoa pois West Hamista. Hyökkääjän saama vastuu on ollut varsin rajallista eikä hän ole mahtunut tällä kaudella Valioliigassa kertaakaan Hammersin avauskokoonpanoon.

Lisäksi Sakhon kerrotaan olevan pettynyt ansiotasoonsa. Hän ansaitsee viikossa 30 000 puntaa, kun joukkueen muut hyökkääjät kuittaavat palveluksistaan 80 000 – 110 000 puntaa viikossa.

Sakhon uskottiin olevan jo vahvasti matkalla Crystal Palaceen. Sky Sportsin mukaan 10-12 miljoonan punnan siirtosummasta oli jo päästy sopuun, mutta Palace vetäytyikin kaupasta.

Nyt ostajaehdokkaita on ilmaantunut myös Ranskasta. Ligue 1:n ylemmän keskikastin Rennes on tehnyt Sakhosta jo kaksi tarjousta, mutta kumpikaan ei West Hamille kelvannut. Ensimmäinen tarjous oli tiettävästi kuusi miljoonaa puntaa ja toinen bonuksineen 10 miljoonaa puntaa. Myös valmentajaa vaihtanut Bordeaux on Sakhosta kiinnostunut.

Senegalin maajoukkueessakin pelaava Sakho on tehnyt niukoista peliminuuteistaan huolimatta West Hamille tällä kaudella neljä maalia – kaksi Valioliigassa ja kaksi Liigacupissa.