Keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne, 26, on solminut Manchester Cityn kanssa monivuotisen jatkosopimuksen, joka sitoo hänet seuraan vuoteen 2023 asti. City julkisti sopimuksen maanantaina verkkosivuillaan.

Belgialainen De Bruyne pelaa huippukautta Cityn paidassa. Jos kaikki kilpailut huomioidaan, hän on pelannut yhteensä 32 ottelua ja tehnyt kahdeksan maalia. Maaliin johtaneita syöttöjä on kertynyt 13.

– Kuten olen aiemmin sanonut, aikomukseni on ollut aina pysyä täällä Cityssä, jossa olen tuntenut oloni kotoisaksi ensimmäisestä päivästä lähtien, De Bruyne hehkuttaa.

– Emme ainoastaan voita tällä hetkellä – pelaamme mahtavaa jalkapalloa. On nautinto olla osa sitä, ja olen todella innoissani siitä, mitä voimme saavuttaa tulevien vuosien aikana.

De Bruyne on antanut Valioliigassa eniten maaliin johtaneita syöttöjä (38) sen jälkeen, kun hän palasi takaisin saarivaltakuntaan. City hankki miehen vuonna 2015 Wolfsburgista.

De Bruynen sopimus julkistettiin maanantai-iltana samaan aikaan, kun Manchester United ja Arsenal kertoivat Alexis Sánchezin ja Henrik Mkhitarjanin vaihtokaupasta.

Kevin De Bruyne

@KevinDeBruyne
Home is where I’ll stay! #KDB2023