Chelsean brasilialainen laitapelaaja Kenedy siirtyy Newcastleen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Hänestä tulee lainakomennuksen myötä Newcastlen tammikuun siirtoikkunan ensimmäinen hankinta.

Kenedy, 21, ei saa pelata Chelseaa vastaan sunnuntaina FA Cupissa, mutta hänet saatetaan nähdä ensimmäistä kertaa Magpiesin paidassa ensi viikolla Valioliigan ottelussa Burnleyä vastaan.

– Olen niin onnellinen tästä mahdollisuudesta Newcastlessa. He antoivat minulle mahdollisuuden tulla tänne näyttämään potentiaalini, hehkuttaa Kenedy seuran tiedotteessa.

– Tämä on perinteinen seura, ja Rafael Benítez on fantastinen, mahtava valmentaja. Harjoittelin Christian Atsun kanssa yhdessä Chelseassa. Me tunnemme toisemme ja hän kertoi hyviä asioita tästä seurasta, joten oli helppo tehdä tämä päätös.

Myös Benítez iloitsi uudesta hankinnastaan.

– Kenedy on pelaaja, jota olemme seuranneet kesästä lähtien. Me kiinnostuimme hänestä, koska hän voi pelata monella pelipaikalla. Laiturina, wing backina ja myös hyökkäävänä laitapuolustajana, joten hän tuo joukkueelle monta vaihtoehtoa.

– Hänellä on mahtava vasen jalka ja hyvä energia. Hän on vielä nuori pelaaja, mutta hänellä on jo hieman kokemusta Valioliigasta, ja siitä tulee olemaan apua sopeutumisessa.